Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Napi Latex

Ja, hogy ide kéne írni valamit? A képek úgyis magukért beszélnek.

Friss topikok

Címkék

Átlátszó (12) Citromsárga (1) Fashion (3) Fehér (1) Fekete (14) Fetish (8) Gondolat (1) Grafit (1) Jó tudni (1) Kék (4) Life (2) Lila (2) Maszk (1) Narancssárga (1) Pink (3) Ruha (4) Videó (1) Vörös (7) Zöld (3) Címkefelhő

Archívum

2012.12.05. 15:45 Latexreality

Latex allergia

A latex ruhák drágák, ésszerű alternatívának tűnik az olcsóbbak közül válogatnunk, ha kíváncsiak vagyunk, vagy nem vagyunk annyira elkötelezettek. A világ legnagyobb előállító és másolóipara százszámra ontja a ruhákat, vannak köztük egészen szépek meglepően jó áron is. Miért költenénk sokat, ha közel olyan jót kapunk olcsóbbért is?

Valamelyik blogban olvastam a latex allergiáról, hogy latex ruhák előtt nézzük meg, allergiásak vagyunk e az anyagra. Nos, ha szexshopos cuccról van szó, feltétlenül! A latex allergia alattomos: elsőre nem jelentkezik, majd mintha gyűlne bennünk az allergén, egyszer csak kiüt. S aztán minden egyes alkalommal egyre durvábban és durvábban jelentkezik az allergia.

Úgy vélem, ez egy olyan dolog, ami joggal tart távol a latextől. De vajon ez általános jelenség e?

Két ruhaanyag-gyártóról úgy tudom, a méteráru elkészítése során az anyagot mentesítik az allergén anyagoktól, így azok a belőlük készült ruhákból is hiányoznak. Marad a színtiszta élvezet a félelem és az allergia nélkül. A két gyártó: Radical Rubber és a 4D Rubber.

Vagyis a latex nem "egy anyag". Ahogy egyéb tulajdonságaiban is különböznek az anyagok(büdös biciklibelső szag vs. latex illat), úgy az allergének meglétében és hiányában is különböznek.

scaled_7d4900b6f7c968308c2b8cf84eab6db7.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Zöld Jó tudni


A bejegyzés trackback címe:

https://latex.blog.hu/api/trackback/id/tr1004948620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása